|
Pytanie o lockerz.com
|
| pabloo |
Dodany dnia 15-11-2009 17:25
|

Nabijacz postów

Data rejestracji: 03.07.08
|
Tak przez przypadek trafiłem na tą stronę, poczytałem po necie, że można tam fajne nagrody wyciągnąć za odwiedzanie strony itp.
Treść znaleziona w sieci
Czym jest lockerz.com ?
Lockerz to elitarny serwis społecznościowy, który ma na celu połączenie użytkowników za pośrednictwem handlu,treści i społeczności. Pozwala oglądać wyborowe filmy, odkrywać nową muzykę, gry oraz łączyć się zeznajomymi. Główną zaletą serwisu jest to, że wszystko toczy się wokół punktów, które możemy wymieniać na wartościowe nagrody.
Jakie Nagrody ?
Użytkownicy będą mogli zakupić szeroką gamę produktów z ubrań, akcesoria, elektronikę, gry, sprzęt sportowy i inne produkty z setek znanych marek. Członkowie będą również mogli kupować rzeczy związane z muzyką, filmem, sztuką i naklejki.
Jak zdobywać punkty?
1. Za codzienne zalogowanie się dostajemy 2 punkty.
2. Za zaproszenie kogoś znajomego dostajemy 2 punkty.
3. Za różne specjalne eventy (gry/muzyka/filmy) dostajemy nawet do 60 punktów
4. Za odpowiadanie na codzienne pytania (dailes) dostajemy od 2 do 10 punktów
Co, jak szybko, za ile?
Nagrody rozpoczynają się już od 35 punktów są to folie ochronne na iphony. Za 100 punktów możemy już mieć grę na komputer lub konsole xbox360 oraz playstation 3. Od 150 punktów do 600 możemy zdobyć ipody: od ipoda szufle(150 punktów), po przez ipoda nano(300 punktów) aż po ipoda toucha(600 punktów). Dla wytrwałych zbieraczy. za 7500 punktów czeka np. Skuter, a za 3000 punktów 42r42; telewizor LCD.
A więc jak łatwo można przeliczyć już po tygodniu-dwóch, poświęcając po 5 min dziennie możemy zdobyć np. grę.
Jaką mam gwarancje na nagrody?
Stu procentową, jako iż Lockerz jest prawdziwą firmą. Jest finansowany przez Liberty Media, jedną z największych firm medialnych w USA. Szefem Executive Officer Lockerz jest Kathy Savitt, były zarządca wAmazon.com i American Eagle Outfitters.
Czy nagrody są wysyłane do Polski?
Tak, serwis jest otwarty na większość krajów z europy, m.in. na Polskę. Wysyłka do Polski jest możliwa za dodatkowe 20 punktów.
Źródło : http://www.lockerz.com.pl/
I mam w związku z tym pytanie, żeby się zalogować trzeba dostać zaproszenie(jest w necie dużo stron gdzie takowe idzie dostać), ale czy ktoś może ma tam konto i czy dostał z stamtąd jakąś nagrodę, czy to tylko pic na wodę jest ?
Link widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników!
Pobierz program do ściągania filmów 3gp, mp4, gier java oraz tapet! |
| |
|
filmy 3gp TAPETY darmowe piosenki
ekskluzywny elektroniczny papieros Tonery Śmieszne filmiki 3gp
Perfumy Meble ładowarki GSM
|
| tomek-stala |
Dodany dnia 23-01-2010 17:04
|
Nowy

Data rejestracji: 15.06.09
|
LOCKERZ.COM
Chciałbym zaproponować wam nową stronę na której można wygrać fajne nagrody całkowicie za darmo.Codziennie możemy uzbierać daną ilość punktów. Które możemy wymienić na fajne nagrody.
By założyć konto na Lockerz.com potrzebne jest zaproszenie od innego użytkownika serweru.
Dzielić kogoś od strony może tylko brak zaproszenia. Ja mam do rozdania 20 zaproszeń wiec jak ktoś by chciał niech napisze
do mnie na adres lockerzaproszenia@interia.pl w treści maila proszę o podanie swojego adresu e-mail bym mógł wysłać zaproszenie(wasz adres e-mail nie będzie przeze mnie do niczego wykorzystywany służy on tylko do wysłania zaproszenia)
Zaproszenia wysyłam jeszcze tego samego dnia.
Samo zbieranie PTZ (punktów w Lockerz) jest bardzo proste jest na to parę sposobów:
1. Za codzienne zalogowanie się Dostajemy 2ptz (Z-lister 4PTZ)
2. Za zaproszenie kogoś 2 ptz (Z-lister 4PTZ)
3. Za odpowiadanie na codzienne pytania (dailes) od 2 do 10 PTZ (Z-lister od 4 do 20PTZ)
Z-Lister jest to konto VIP (potrzeba 20 zaproszonych osób ) wszystkie punkty które zdobyliśmy dziennie nalicza x2
Ponieważ strona dopiero startuje od rejestracji potrzebne jest zaproszenie.
Nagrody takie jak konsola PSP to tylko 200 PTZ jednak jeżeli nie jest się obywatelem USA to tej sumy trzeba doliczyć 20 punktów za wysyłkę
Strona wydaję się prawdziwa ponieważ jej fundatorem jest Liberty Media, jedną z największych firm medialnych w USA. Szefem Executive Officer Lockerz jest Kathy Savitt, były zarządca w Amazon.com i American Eagle Outfitters.
Jeśli ktoś nie mógłby sobie poradzić prosze się nie wstydzić tylko pisać. Chętnie pomogę i wyjaśnię co i jak
|
| |
|
|
| pabloo |
Dodany dnia 24-01-2010 11:39
|

Nabijacz postów

Data rejestracji: 03.07.08
|
Temat już kiedyś poruszyłem w tym temacie Link widoczny tylko dla użytkowników!
Mam jedno pytanie na które w necie nie było odpowiedzi. Dostałeś już stamtąd jakąś nagrodę ?
Link widoczny tylko dla zalogowanych użytkowników!
Pobierz program do ściągania filmów 3gp, mp4, gier java oraz tapet! |
| |
|
|
| tomek-stala |
Dodany dnia 24-01-2010 18:51
|
Nowy

|
ja dopiero zaczynam ale w necie można znaleźć zdjęcia osób które nagrody otrzymały. Sam mam kolegę który mnie na to namówił i on dostał nagrode.
|
| |
|
|
| bahcados |
Dodany dnia 28-01-2010 19:33
|

Nabijacz postów

Data rejestracji: 14.10.09
|
Jest to uczciwa stronka ci co chcą zaproszenia na LOCKERZA niech piszą na adres bachado7-20@o2.pl a napewno szybko odp bo mam jeszcze 19 zaproszeń
|
| |
|
|
| tomek-stala |
Dodany dnia 28-01-2010 20:16
|
Nowy

|
wciąż mam zaproszenia prosze pisać to nic nie kosztuje
|
| |
|
|
| bahcados |
Dodany dnia 29-01-2010 12:44
|

Nabijacz postów

Data rejestracji: 14.10.09
|
ja tez mam zaproszenia jak ktos chce to pisac na bachado7-20@o2.pl
|
| |
|
|
| tomek-stala |
Dodany dnia 29-01-2010 15:11
|
Nowy

|
zaproszenia na Lockerz są dostępne pod adresem lockerzaproszenia@interia.pl wystarczy napisać . Służę pomocą.
|
| |
|
|
| stickman-filmofoniak |
Dodany dnia 30-01-2010 11:18
|

Stary bywalec

Data rejestracji: 27.10.08
|
to jest pic na wode ileś tam razy zamawiałem sobie konsole psp (dostawa przychodzi w ciągu 5 min jej nie ma) przychodzi potwierdzenie na maila i pozniej nie przychodzi potwierdzenie wysłania...
na moje to jest dla ameryki "oferta"
Sony Ericsson C510 user  |
| |
|
|
| d4grod |
Dodany dnia 30-01-2010 13:24
|
Nowy

Data rejestracji: 19.01.10
|
wysylam zaproszenia do lockerz.com gwarantuje szybka wysylke ;] piszcie na gg 5313723 albo damian-kulaj@o2.pl
Edytowane przez d4grod dnia 30-01-2010 20:38 |
| |
|
|
| d4grod |
Dodany dnia 30-01-2010 13:34
|
Nowy

|
kto chce zaproszenie do lockerz? wysylam odrazu bo jestem czesto na kompie piszcie na gg 5313723 albo damian-kulaj@o2.pl
Edytowane przez d4grod dnia 30-01-2010 15:35 |
| |
|
|
| suchar |
Dodany dnia 31-01-2010 11:50
|

Bywalec

Data rejestracji: 13.09.08
|
stickman-filmofoniak napisał/a:
to jest pic na wode ileś tam razy zamawiałem sobie konsole psp (dostawa przychodzi w ciągu 5 min jej nie ma) przychodzi potwierdzenie na maila i pozniej nie przychodzi potwierdzenie wysłania...
na moje to jest dla ameryki "oferta"
Jak ktoś z Polski potwierdzi że dostał do ręki jakąś większą nagrodę to się zapisze, ale też mi to śmierdzi przekrętem i zawracaniem gitary
STARAM SIĘ O DOSTĘP DO STREFY V.I.P  |
| |
|
|
| d4grod |
Dodany dnia 31-01-2010 12:26
|
Nowy

|
ja nie znam takiej osoby, ale przeciez nic nie szkodzi sprobowac, kilka minut dziennie nie zbawi,a moze akurat cos ;p
|
| |
|
|
| tomek-stala |
Dodany dnia 31-01-2010 15:06
|
Nowy

|
mój znajomy dostał chyba psp i kilka gier. także strona nie oszukuje. Gdyby ktoś chciał zaproszenie to prosze pisać na lockerzaproszenia@interia.pl w nagrode odwdzięcze się podając sposób by w łatwy sposób mieć na start kilku zaproszonych przyjaciół i pare punktów. pamiętajcie korzyści na was czekają wystarczy napisać.
|
| |
|